gulvgips

Gulvgips er beregnet til at blive lagt som underlag for trægulve, filtmåtter, linoleumsgulve m.m. Gulvgipsplader er glasfiberforstærkede gipskartonplader med høj densitet, og de kan både bruges i nybyggeri og ved renovering af ældre huse.
Det er let at håndtere og montere plader af gulvgips, og de giver et godt og formstabilt underlag, der ikke bevæger sig, krymper eller udvider sig. Dermed forskubber gulvgipsen heller ikke det gulv, der lægges ovenpå.

Hvad er fordelene ved at bruge gulvgips?

De store fordele ved gulvgipsplader som eksempelvis vores gulvgips fra Siniat er, at de er modstandsdygtige over for brand og har gode lydisolerende egenskaber. Det gør dem særligt velegnede i lejlighedskomplekser og på overetager, hvor de både hæmmer ildens evne til at brede sig ved brand og i hverdagen sørger for et behageligt lydniveau for underboerne.

Derudover er et gulv med gulvgips som underlag en tør konstruktion, der ikke tilfører fugt til et byggeri. Gulvgipsplader kan også lægges på ujævne underlag, hvis blot der bruges en flydende nivelleringsmasse først. Det vigtigste er, at gulvgipspladen er fuldstændig understøttet, inden der lægges gulv oven på den.

Indholdsfortegnelse