Om BMC

BMC A/S og BMC Danmark A/S er begge selskaber i GF Inveco koncernen, som har aktiviteter i bl.a byggevarebranchen, shipping, spedition og ejendomme. GF Inveco koncernen består i dag af 30 selskaber, som alle komplementerer hinanden. Koncernen opererer egne skibe og terminaler både i Danmark og Norge, og styrer således den logistiske udfordring for de enkelte målgrupper.

BMC A/S (Building Material Corporation) blev etableret i 1987 i Aalborg og fejrede i 2017 sit 30 års jubilæum, og har siden opstarten, markedsført og solgt byggevarer i Danmark og Norge.
BMC Danmark A/S er et datterselskab under BMC A/S i Danmark.
Koncernen fremstår i dag som en betydelig leverandør af byggevarer til det skandinaviske marked.

Selskabet har satset på langvarige samarbejdspartnere og kan derfor byde ind med en lang række kvalitetsproducenter fra såvel det europæiske, som det oversøiske marked.

En anden vigtig faktor er tilgængelighed og logistik, som BMC har haft fokus på helt fra starten. Selskabet har bestræbt sig på at holde høj faglig kompetence, samt højt tempo. Vi prioriterer kunderne højt og bestræber os på, at vejen til hurtige beslutninger er kort og effektiv.

Kravet til BMC har parallelt med den stærke vækst, været stigende. Øget kundemasse, nye produkter kræver øget markedsindsats, som igen giver organisationen nye og spændende udfordringer. Denne status er også central i al vores kontakt til markedet, direkte eller indirekte.

– Gunnar Fantoft

Læs mere om hele koncernen her