SCG Smartboard Rustic Lining – Ubehandlet – 8x1200x2400 mm

329,00 kr.

ekskl. moms

Forespørg tilbud på eller stil dit spørgsmål nedenfor, udfyld alle felter.

Gør dine byggeprojekter både holdbare og æstetisk tiltalende med SCG Smartboard Rustic Lining. Denne fibercementplade, i målene 8x1200x2400 mm, er perfekt til både indendørs og udendørs brug. Med sin robuste overflade giver den et autentisk og rustikt look, som tilfører enhver bygning en naturlig charme.

Hvorfor vælge SCG Smartboard Rustic Lining?
Stærk og Langtidsholdbar: Lavet af fibercement af høj kvalitet, som sikrer maksimal holdbarhed og minimal vedligeholdelse. Perfekt til det hårde nordiske klima.
Rustikt og Moderne Design: Overfladen giver et råt udtryk, der passer til både moderne og traditionelle byggestilarter.
Modstandsdygtig over for Vejret: Denne plade er designet til at modstå de mest udfordrende vejrforhold uden at gå på kompromis med styrke eller udseende.
Fleksibel i Brug: Ideel til forskellige applikationer som facadebeklædning, vægpaneler og loftsløsninger, hvilket gør den til en alsidig løsning for mange typer byggeprojekter.

Bemærk: Miljøbillederne kan vise andre farver og er blot til inspiration.

SCG Smartboard Rustic Lining er det perfekte valg for håndværkere, der søger et produkt, der kombinerer funktionalitet og æstetik med høj kvalitet. Uanset om du arbejder med nybyggeri eller renovering, giver denne fibercementplade dig en pålidelig løsning, der holder i længden.

Dokumenter

Smartboard Rustic Lining brochure
DoP
Sikkerhedsdatablad
Garantibestemmelser
Garanticertifikat
Vedligeholdelse
SCG fibercement EPD
SCG fibercement LCA

Plader fra samme batch

SMARTBOARD Rustic Lining kan have små nuanceforskelle mellem forskellige produktionsserier. Dette er helt naturligt for cementbaserede og malede produkter, og derfor er nuanceforskellene ikke reklamationsberettigede.